Bitcoin SV-prisanalyse: 15. december

Bitcoin SV-prisanalyse: 15. december

Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne i den følgende artikel er forfatterens eneste mening og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning

I det meste af 2020 har Bitcoin SVs prisbevægelse været indeholdt i modstandsniveauet på $ 235 og supportniveauet på $ 150. Mens tendensen har fremstået både bullish og bearish, antyder den seneste Bitcoin Pro langsigtede analyse, at tilbøjeligheden mod en stærkere bearish periode i løbet af de sidste par måneder er blevet mere stiv.

1-dages diagrammet for Bitcoin SV var et eksempel på sideløbende volatilitet i begrænset tunneling. Siden slutningen af ​​juli har kryptokurrencyens værdiansættelse registreret et par bullish og bearish tendenser, men det symmetriske trekantmønster er ikke blevet overtrådt. Nu, i løbet af de sidste par uger, er værdiansættelsen begrænset til $ 200-modstandsniveauet, og i løbet af de næste par måneder skal mønsteret gennemgå et brud.

Mens en symmetrisk trekant bærer både hausse- og bearish implikationer, syntes tendensen at være tilbøjelig til et fald. Her er hvorfor,

Bitcoin SV

Som observeret i det vedhæftede diagram antydede Gann-ventilatorindikatoren, at værdiansættelsen af ​​BSV også faldt under 2: 1-supportlinjen. Tendensen fortsatte med at falme ind i det bearish territorium, da værdiansættelsen fortsatte med at flytte væk fra 1: 1-linjen. Det 50-bevægende gennemsnit var i skrivende stund neutral, og prisen blev lidt mindre ustabil på hitlisterne.

Ræsonnement på markedet

I skrivende stund udviste markedsindikatorer en blanding af neutrale og baisse tendenser. MACD var fuldstændig baisse, med den blå linje svævende over den orange linje på hitlisterne. Yderligere var volumen på balance et lavt interval, der skubbede købere helt ud af billedet på pressetidspunktet.

Endelig var Relative Strength Index eller RSI midlertidigt neutral, men indikatoren var vendt mod bunden, hvilket tyder på en stigning i salgstrykket.

  • Modstand: $ 235, $ ​​200, $ 180, $ 174
  • Support: $ 165, $ 160 $ ​​160, $ 136

Konklusion

Med Bitcoin SV er det vanskeligt at lægge et ordentligt langsigtet scenario. Dens afhængighed af resten af ​​markedet er fortsat høj, og markedet var på et pressetidspunkt under en konsolideringsfase. Imidlertid syntes Bitcoin SV alene at være på vej mod en langsigtet korrektionsperiode.