Vil Bitcoin-prisen synke under $ 10.000 igen? Tyr venter på at indlæse ammunition

Bitcoin-prisen har tøvende testet den afgørende $ 10.000 support kun for at møde mere købsaktivitet fra tyrerne. Med traditionelle markeder og kryptomarkeder, der bløder kraftigt, vil støtten nu endelig hule for at tage BTC / USD-par under niveauet på $ 10.000.

Kryptokongen har overlevet en tumultagtig weekend og har knap nok $ 10.200. Weekendkort er domineret af downwick-lys på timekort. Andre kryptovalutaer fungerer heller ikke så godt. Ether bogførte et lavt beløb på $ 300 efter at have glidet ned konsekvent i de sidste par dage. Mange krypto-investorer er bekymrede over det spirende DeFi-marked, der hurtigt nærmer sig det uheldige boblestadium. Men hvad betyder alt dette for The News Spy? Lad os finde ud af det.

Bitcoin-prisen er gået ind i en ukendt fase

Altcoin-rally når allerede stratosfæriske niveauer, og priserne retfærdiggør ikke projektets realiteter. Selvom det var en typisk kryptomarkedsuge med al sin volatilitet, har markedshandlingen overrasket mange handlende. I hvad der kunne være starten på den kolde kryptovinter, undrer investorer sig over, om Bitcoin-prisen kan give trøst.

Bitcoin-prisen er faldet næsten 21 procent i de sidste to uger. BTC / USD-par sendte et lavt niveau på $ 9.850 den 5. september for kun at springe lidt tilbage og handle over $ 10.200- niveauet. Den ustabile prishandling har skabt det, som mange investorer kalder ‚Bart‘-mønsteret.

Konventionelt betyder et Bart-mønster en ‚pump-and-dump‘ -periode, hvor prisen stiger og falder gentagne gange kun for at handle omkring gennemsnittet. Hvad der er bekymrende er, at når kongen af ​​kryptokurver laver et så ubeslutsom mønster, ser andre kryptoaktiver også sårbare ud. Bart-mønsteret ledsaget af store mængder har potentialet til at ryste hele altcoin-rummet.

Bitcoin-prisen havde en højde på $ 12.450, som kan betragtes som en top i Bart-mønster. At identificere bunden er afgørende for at kende starten på den næste tyrrally.

CME-hullet holder nøglen

Da Bitcoin er tilgængelig til handel 24/7, giver CME-hullet et interessant studieområde. CME er lukket i en time dagligt, hvilket nødvendiggør, at handelsgodkendelser foretages den næste dag. Ordrer, der blev afgivet, da CME blev lukket, kan udfyldes i nogen tid og dermed skabe et hul.

CME-afstandsintervaller kan undertiden skabe et hul på $ 50 i Bitcoin-prisen. Hvis prisen falder og rører ved prisgruppen for ikke-udfyldte ordrer, kan de blive udfyldt under prisfaldet. Imidlertid er Bitcoin-prisen faldet kraftigt de sidste par dage.

Det observerede hul den 24. juli ligger på omkring $ 9.665, hvilket er omkring $ 200 genert af det nylige lavpunkt, der blev sendt af BTC / USD-paret. Hvis der er betydelige ordrer afventende i $ 9.665-regionen, kan vægen helt sikkert bevæge sig lavere.

Ugentlig Fibonacci bringer $ 7.000 i billedet

Det ugentlige 61,8 Fibonacci retracement-mærke ligger på $ 7,033. Dette er et bekymrende udsigter for tyre, da tilbagetrækningen kan udslette langsigtede tyrepositioner. De fleste handlende og investorer kom ind på det nuværende marked omkring $ 7.000 niveauer, hvilket betyder, at de vil afvikle deres positioner og bogføre overskud, hvis det aktuelle fald overdriver.

Udsigten til at røre ved 61,8 procent retracement er ret skræmmende. Der vil dog være mange tyrindgangspunkter langs denne nedadgående spiral, der kan vende nedadgående tendens. Faldet til $ 7.000 ville bringe lavprisen i marts ind i billedet. For ikke at glemme, de institutionelle investorer sidder på hegnet og venter på det rigtige øjeblik til at starte store køb.